stockholmshanghai.blogg.se

Om livet i Stockholm , Shanghai , en liten by i Italien och numera även i Nice

Inför resan

Kategori: Allmänt

 
Herrn är på arbete i Hongkong...... så hur roligt är det inte att ens fina dotter har jullov......för då får jag chans att spendera dagarna med henne. Under terminerna är det full rulle som gäller  med skola, aktiviter och vänner såväl   skoldagar som helger . Nu är dock de flesta iväg på olika resor och då är det ok att "hänga" med mamsingen , ha ha. Vi har verkligen roligt ihop. Idag har vi köpt presenter , fikat på mysiga Farine och besökt videobutiken för inköp av nya filmer. 
 
 
 
 
Kvällen har ägnats åt att  julpynta, packa inför morgondagens resa ,uppdatera bloggar, facebook,skriva mail, läsa tidningen och annat pyssel som hör en lugn hemmakväll till. Väckarklockan ringer 4 i morgon bitti för avfärd till flygplatsen 45 minuter senare och några trevliga dagar hos  vännerna i Hongkong.
 
För er som vill ta del av dotterns upplevelser under hennes resa i Thailand för några veckor sedan. kolla in på samesamebutdifferent.blogg.se för nu har hon lagt inl texter och bilder från sina innehållsrika dagar där.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: