stockholmshanghai.blogg.se

Om livet i Stockholm , Shanghai , en liten by i Italien och numera även i Nice

Sköna Söndag …..och promenader

Kategori: Stockholm

 
Herrn har åkt mot Nyköping för att jaga . Själv startar jag denna kalla men vackra morgon med skön powerwalk runt Djurgårdskanalen med vännerna. Sedan de efter några år utomlands flyttade tillbaka till Stockholm och vi i samma veva skaffade lilla Dino  har våra löprundor /promenader blivit en härligt söndagsrutin  som vi utför ( nästan ) oavsett väder .
 
Saknar såklart  både sällskapet som aktiviteten.
 
Efter  rundan sitter vi alltid ner för en kaffe på KMK och njuter av fina utsikten över båtarna och kanalen men idag var det stängt där så vi går istället Narvavägen upp till Café Oscar.
 
♠♠♠♠
 
Lite shopping och sen ytterligare en  promenad denna gången  till söder och Fotografiska museet för att tillsammans med vännerna se två utställnigar.
Har förträngt att i december kanske inte ballerinaskor är det bästa valet för vinterpromenader men har inget annat med så valet stod mellan dem och mina sneakers och fåfängan vann. Erkänner ...det var j-----t KALLT om fossingarna.
 
 
 
 
 
Även om just dessa utställningar, Inta Ruka och Paolo Roversi,  inte var de mest intressanta jag sett där så blir man alltid nöjd med utflykten dit när man kommer in  i fiket.
Idag fräsch räksallad , gott vitt vin , mysig stund tillsammans med vännerna och...... 
 
 
..........strålande utsikt över ett adventsvackert  Stockholm . 
 
 
 TUSEN TACK alla fina vänner och familj för denna gång
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: