stockholmshanghai.blogg.se

Om livet i Stockholm , Shanghai , en liten by i Italien och numera även i Nice

Hemresedag

Kategori: Vietnam

 
Sista dagen. Kliver ur vår härliga säng ......om några timmar åker vi till flygplatsen . Gör en första packning. Ser bra ut ....allt ryms . Enkelt att packa ner sommarkläder ,baddräkt och sandaler .Tar ingen stor plats och det enda vi köpt under resan är en vacker lackbox och en present till sonen. 
 
 
Känns väldigt romantiskt med fina sänghimmeln
 
 
 
Vårt mysiga krypin
 
 
 
 
Vilken trädgård. 
Otroligt välskött , fina fåglar och massa vackra blommor
 
 
 
 
 
 
 
 
Fint arrangemang med blommor och handdukar inne på ett damrum
 
 
Ljuvligt med  frukost i skuggan av Oleandern
 
 
 
 
 
....och nu väntar ett antal timmars resande innan vi är hemma igen 
 
VI HÖRS
 
 

Kommentarer

  • Eva säger:

    Ohh vad mysigt ni verkar ha haft det, många fina utflykter också. Var ni ensamma på hotellet? Inte en människa i sikte på stranden! Kram höres till helgen

    Svar: Hello, Ja det var verkligen en fin resa. Både charmiga Saigon och idylliska Phan Thiet . Det finns betydligt mer hotell norrut uppåt kusten men här nere är det än så länge väldigt orört. När vi kom var det en del gäster som firade nyåret men de flesta åkte efter helgen så sista dagarna var vi kanske 20 gäster . Ett engelskt par skrattade mot mig när jag klev ner i poolen - welcome to our home. ....och precis så kändes det när vi var så få... som att vi var på besök i någons ( ja förvisso ett väldigt stort ... ) hem. Kanske inget ställe för långsemester ....då vill man nog ha lite mer att utforska men helt perfekt några dagar . Temperaturen dessutom helt ljuvlig,bemötandet supernice och VÄLDIGT god mat. Vi hörs. Kram M
    M W

    2014-02-11 | 12:46:06
  • Grandma säger:

    Underbart att se ett blomstrande land istället för ett krigshärjat. Det måste vara ett supertåligt folk som orkat uthärda ett så långt förtryck.

    Svar: Exakt, fortfarande förstås fattigt men väldigt mycket optimism,stolthet och bra utveckling. Kändes enormt bra.Såg att du skulle få trevligt besök . Hoppas du och alla små troll hade en bra dag.
    Kram
    M
    M W

    2014-02-13 | 09:28:21

Kommentera inlägget här: