stockholmshanghai.blogg.se

Om livet i Stockholm , Shanghai , en liten by i Italien och numera även i Nice

Dagens

Kategori: Dagens

 
 
 
Svart....helt enkelt
 
 

Kommentarer

  • Lotta säger:

    …and I love it!

    Tack för hälsningen, blev glad! Missar såklart dig i Stockholm…hade varit jättekul att ses. Vad underbart att åka till Italien också!

    Må så gott och hälsa!

    KRAM

    Svar: Tusen tack. Visst är det underbart med Italien.....älskar att vara där . I övrigt får vi en väldigt snurrig sommar då vi alla fyra har olika avrese och ankomstdagar mellan våra fasta punkter och dessutom kommer vi bara kunna vara alla tillsammans i några få dagar. Ett tecken på att kiddsen börjar bli vuxna och har sina egna liv också vilket förstås är helt naturligt.
    Kram
    M
    M W

    2014-06-02 | 01:53:16
    Bloggadress: http://www.charmigacharlie.blogspot.com
  • Grandma säger:

    Du klär verkligen i svart, min sköna.

    Svar: Tusen tack. Hoppas damlunchen var trevlig och att regnet höll sig borta. Vi har också haft helg och var lediga igår. Gjorde cykelutflykt i trevliga French Concession.....och tror du inte jag lyckades få in skräp i mitt andra öga !!!!....nu sitter jag här med två röda och rinnade ögon . Jag hoppas,hoppas att skräpet ska åka ut av sig själv för jag VILL INTE behöva gå till läkaren med det. Ser dock inte bra ut . Vi hörs vidare. M
    M W

    2014-06-03 | 09:37:37
  • Grandma säger:

    Det är väl inte en allergisk reaktion på något? Ser nästan så ut. Hoppas iaf att det snart går över. Lunchen avlöpte fint med ett par pratglada damer som gjorde att tiden bara löpte iväg.

    Svar: hellonej om det ändå vore allergiskt.blödningen i det andra ögat hänger inte ihop med detta utan jag har nog fått in något skräp och idag är ögonlocket helt svullet och det bara rinner ....ja jag vet jag måste förstås gå till läkaren....men först till kontoret och röja undan lite .....forts följer.
    Alltid trevligt med damluncher ...såna fina gång ska man vårda.
    kram
    m
    M W

    2014-06-03 | 18:46:06

Kommentera inlägget här: