Från kroppisar till finlir
Kategori: Öland
Efter att jag i nästan 10 års tid kunnat skriva mina inlägg … på datorn, paddan eller i mobilen … i princip utan några som helst bekymmer har det tyvärr en längre tid varit precis tvärtom.
Bilder laddas inte ner och appen stängs helt plötsligt , allt skrivet raderas och jag måste börja om helt från början samt att det har varit svårt att uppdatera rättningar.
ÄVEN
om jag har stort nöje av att knåpa ihop mina rader ( och är så tacksam över er alla som läser )
måste jag medge att så mycket krångel rejält dämpat lusten.
NU
verkar ändå ägarna av appen ha fixat till alla skavanker och förhoppningsvis blir den åter smidigt och lätt att jobba i .
Ber således om överseende om vissa inlägg varit kryptiska , bilder inte visats eller meningar och ord inte rättats.
SÅ
här fortsätter vårt Ölandsäventyr

Strålande fin dag .
Vi promenerar vid havet.

Nästan stormvarning , ha ha ……

…… men vackert som tusan .

Lunchdax och vi befinner oss på Öland ,
- måltiden är given .

Vännerna tar med oss till trivsamma
Ninnis kroppkaksbod
där dessa sköna damer bakar goda kroppisar för glatta livet .

Nöjda med tillvaron susar vi vidare till nästa trivsamma ställe …..

…. stiliga "sommastugan" Soliden .

….och JA ….,DE är hemma
men osynliga , såklart

….synligt är dock resultatet av "hustomtarna" som vi antar ligger bakom den makalöst välskötta parken.


Innan vi lämnar tar vi en kaffe i Torpet och lyssnar på Niklas Strömstedt som förbereder och ljudtestar inför kvällens konsert.

Ingen konsert för oss dock
…..vi kör istället in till Borgholm .

….och där förbereds det också …. Inför ett jogginglopp som ska ske under kvällen .

Blir inte heller något lopp för oss .
Vi checkar in på trevliga Hotell Borgholm, som firar 50 år .

Kvällens mål är nått.
Läckra matsalen …..

…,,där vi ska avnjuta Det stora Alvaret .

Mycket , mycket nöjda


…..håller helt och hållet med DiWeekends recension som starkt ifrågasätter Guide Michelins beslut att helt sonika plocka tillbaka
den stjärna som restaurangen tilldelats bara 10 månader tidigare.
De kallar beslutet obegripligt.

Något vi också berättar för Chef Christofer Johansson , när han serverar sin
signaturrätt Ängamat vid vårt bord.

Toppenkväll helt enkelt
👌
God Natt
😴