stockholmshanghai.blogg.se

Om livet i Stockholm , Shanghai , en liten by i Italien och numera även i Nice

Supereffektiva

Kategori: Allmänt

HUR mycket kan man inte få gjort på en förmiddag om man bara bestämmer sig. Nöjda prommenixar herrn och jag ner på stan efter att bland annat ha fotat, satt in annons på Blocket och en timma senare fått diskmaskinen som stått i vår hall, mest till herrns förtret dock , i några månader såld. Känns verkligen  himla bra när väl fungerande saker får ett nytt hem och glada ägare istället för att VI utökar sopberget.
 
 
 
Träffar svärföräldrarna för  trivsam eftermiddag med te och sandwich på  nya Wienercafeét . Dottern kommer med tåget och  ansluter. Hon har haft en en riktigt härlig helg med sina fina vänner i Linköping. Ätit allt hon "suktat" efter såsom kebab, tacos och svenska pannkakor med sylt,ha ha
 
 
 
 
 
Gillar verkligen miljön men vad gäller service och kvalitet finns det lite kvar  att arbeta med. Torra( formfranskor?! )  känns inte OK när det finns så mycket annat gott bröd att välja på. Inte heller att servtrisen även om hon är vänlig  är så virrig och bla inte vet att stället har wifi utan svarar promt NEJ.... utan att checka med kollegan samt att det som på många ställen i stan tar LÅNG tid att få betala.
Klart att wifi finns......och således kan jag visa våra bloggar och bilder för svärföräldrarna .
 
På kvällen får vi ( som alltid ) fantastiskt god mat hos vännerna när vi besöker dem i deras nya fina våning. Ännu ett nice par i vänkretsen som sålt hus och flyttat in i våra hoods. Hur kul som helst. Vi pratar bla om Blocket och även de har förstås med framgång använt denna förnämliga tjänst. När man som dom flyttar från stort till tja inte precis litet men mindre och utan garage och källare är det en hel del som måste sorteras ut. Snyggt som tusan är det nu med en skön blandning av möbler de behållit och nyförvärv.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: