stockholmshanghai.blogg.se

40 timmar Shanghai

Kategori: Shanghai

 
Sen eftermiddag och vi är hemma igen.........slänger in väskorna och piffar till oss ....sen UT på stan . Nu har vi 40 timmar till att visa upp Shanghai för sonen......som hittills varit lite motvillig  till att komma hit men nu börjar smälta inför alla intryck som den här fina stan ger  en.
 
 
 
Först förnyar vi hans jeans, underkläds- och skjortföråd på Uniqlo. Perfekt ställe för bra baskläder...inte trendigt alls men bra kvalite  till vettiga priser för   en snygg vardag .  Dax att öppna i  Skandinavien tycker jag.
 
 
 
Nu middag
 
Dottern har fått välja restaurang och önskar det bästa för sin storebror  
 
Mr & Mrs Bund
 
Excellent choice.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Men med tanke på att vår dag startade kl 2 i morse är det kanske inte underligt att vi efter all god mat  och dryck fullständigt kroknar, vi skippar "barrundan" och  tar en taxi  hem och sover som små grisar redan innan klockan slagit 12.
 
Goda vanor skall dock inte brytas så trots mycket grus i ögonen kliver herrn och jag upp i vanlig tid och går till gymmet. Han kämpar som alltid på med sitt spring och sina vikter......själv saknar jag den inspirerande stranden och trots att jag får in Året med kungafamiljen på datorn som distraktion  har jag liksom INGEN energi....således blir det lite halvhjärtad powerwalk på löpbandet och några armhävningar innan jag ger upp.....usch måste verkligen bli ändring på detta.
 
Väcker kiddsen som förvånande nog är med på noterna. Äter smarrig frulle på favvostället och promenerar sedan några timmar i  de trivsamma kvarteren i French Consession.
Trots söndag eftermiddag har dottern bokat extra lektion med mattetutor eftersom hon har prov på tisdag , vi andra slappar, läser och ser på film medan hon kämpar med sina tal.
 
Avslutar kvällen med Dumplingsmiddag.
 
MISSION COMPLETED.....och Shanghai har fått ett nytt fan.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: