stockholmshanghai.blogg.se

Nyårsafton

Kategori: Bali

 
Herrn och jag inleder  aftonen med joggingtur utmed stranden. Blev så inspirerad  av den vackra omgivningen att  jag bara sprang på medan jag lyssnade på ett jätteroligt  Spanarna  från 20 dec .  Kollar  Runkeeper  när jag är tillbaka  som säger att jag sprungit 6,4 km men det vägrar herrn att tro på !!!!.........han menar att det mer lutar åt 5 km.  
I alla fall...... en underbar start på dagen .
 
 
Vi samlas alla för lunch på japansk restaurang.....fantastiskt gott ...men pytteportioner och nästan  2 TIMMAR innan alla i vårt gäng får sin mat .
Tur att vi ska på Nyårsmiddag med stor buffé ikväll, ha ha och vi har ju  TID .....vi är på semester .
 
 
 
 
Kvällen baluns börjar.
Väldigt fint arrangerat  av hotellet nere vid stranden med massa god mat och trevligt band som spelar gamla hits.
Dock.......servisen, oerhört vänligt men helt oorganiserad. Herrarnas nedlagda möda med  att  tidigare på dan välja fördrink och goda viner anpassade efter vad vi skulle äta  ........var om inte helt bortkastad så dock reducerad. Det enda som kom in i rätt tid och till rätt temperatur var all öl.
 
 
 
 
 
 
 
 
SKÅL TILL ER ALLA FRÅN OSS  
 
 
På Bali råder just nu regnsäsong , således får man räkna med en regnskur då och då .......och efter att vi haft några fina  och soliga dagar började det stänka till vid  10- tiden på kvällen. En stund klarade vi det med paraplyer ......MEN......
 
 
.....SOM DET VRÄKTE NER 
 
Vi, övriga gäster, det sköna bandet och all servispersonal fick  hastigt flytta in under tak på verandan.
.......och Festen fortsatte i god form .
 
 
 
Ungdomarna som hade tänkt åka vidare till en mer hålligångig strand valde dock att stanna kvar  med oss och vi spelade kort fram till tolvslaget. 
 
 
 
GOTT NYTT ÅR ALLA FINA VÄNNER OCH UNDERBARA FAMILJ
 

Kommentarer

  • Grandma säger:

    Trots snigelservice verkar ni ändå ha haft en skaplig nyårsafton. Här klarade lille Dino och Sara oväsendet galant. Han satt i mitt knä och tittade på raketerna som avfyrades från vår parkering, så det var parkettplats, minsann.

    Svar: Ja det är verkligen skönt att bägge vovvarna verkar oberörda…..hör ibland storys om hundar som är jätterädda. Gott Nytt År på Er. PS Vi såg inte Nyårskonserten men kollade in dräkterna på V Westwoods hemsida. Precis som du tyckte vi att de var jätteläckra . Hon kan verkligen den damen. Verkligen kul grej…inte en dag för tidigt med lite ny twist på de i vanliga fall väldigt traditionella dansinslagen. Kram
    M W

    2014-01-04 | 09:32:00

Kommentera inlägget här: