stockholmshanghai.blogg.se

Pura Uluwatu Temple

Kategori: Bali

 
Mysig och lugn morgon eftersom det vräker ner men när regnet upphör får vi lust till en utflykt. Känner att vi inte bara kan bada,sola,shoppa,äta och allt annat härligt vi roar oss med på dagarna utan  nu är det dax att se något också.....
Vännerna ska undersöka stenstatymarknaden.....de har en underbar tomt där typ en maffig Buddha på en meter sådär skulle passa perfekt. ...... och ungdomarna bara tittar på oss som om vi är aliens....således blir det bara  herrn och jag  som tar en tur söderut för att besöka Pura Uluwatu Temple.
 
Templet räknas som en av de tio viktigaste på ön .....och det finns massor. Själva byggnaderna tycker jag inte är  så märkliga men platsen där tempelområdet ligger är makalöst vacker, 70 m höga klippor och magnifik utsikt över Indiska Oceanen.
 
 
 
Idag är det molning men annars är det här en väldigt populär plats att åka till för att få uppleva Balis underbara solnedgång på.
 
 
 
 
 
 
En koloni apor bor på tempelområdet och de är väldigt roligt att studera dem. Vänliga och helt orädda  men man får se upp med tex solglasögon så att de inte rycker dem av en.

 

 
 
 

♠♠♠♠

Vi åker vidare och möter upp de övriga i trendiga Seminyak där nyblivna 22-åringen bokat bord på läckra Chandi.

 

 

Testar husets specialdrinkar i baren.

  
 
 
 
Vi väljer spett  på kött, kyckling  och skaldjur med spännade såser och tillbehör .
 
 

Underbart god mat......toppenval av ställe...och Tack till 22 -åringen som fixat.

 
 
 
GOD NATT
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: